Kod i iOS 13 visar hur Apples Tile-utmanare ser ut

Från sajten:
Kod i iOS 13 visar hur Apples Tile-utmanare ser ut | Teknikveckan


image

I koden till den senaste iOS 13 betan har det nu hittats flera spår av Apples Tile-liknande produkt som kommer hjälpa dig att hålla koll på dina prylar.

Till en början såg det ut som att Apple enbart kommer ge användarna stöd att kunna bättre integrera produkter som Tile men Apple verkar ge oss även hårdvara i form av en egen tracker. Som ni kan se på bilden ovan ser det ut att bli en rund liten tracker med en Apple-logga i mitten. Tanken med deras tracker är att du kan sätta den på din nyckelknippa, dator och så vidare och skulle du tappa bort den kan du gå in i ”Hitta”-appen och göra så trackern spelar upp ett ljud. Samtliga av dina trackers kommer synas i ”Hitta”-appen och går vi för långt bort från taggen så kommer vi få en notis om detta – perfekt för alla som glömmer nycklarna på morgonen.

Eftersom trackern går på Bluetooth så är räckvidden inte överdrivet lång och då kan vi välja att placera den i ”Lost Mode”. I det läget kommer trackern skicka ut en notis till alla iPhone-användare som är i närheten av trackern och då syns kontaktinformation till ägaren. När denna notis går till den okända iPhone-ägaren får även ägaren av trackern en notis om att den är upphittad.

Det ser även ut som att Apple kommer involvera sin AR-teknik så du enklare kan hitta dina prylar genom att scanna rummet och om trackern ligger i rummet så kommer en ballong dyka upp och visa exakt var den ligger. Trackern ser även ut att komma med ett utbytbart batteri då denna text har hittats i koden ””Unscrew the back of the item and remove the battery.”.

Via MacRumors

3 gillningar

Gud vad jag har längtat efter detta :pray:

Samma här, ska bli väldigt intressant att se hur de är prissatta.

59,95kr st :see_no_evil:

Typo? Du menade 59,95 dollar va? :wink:

Haha :grimacing: tyvärr så är det väl närmre sanningen

Låter för bra för att vara sant. Men ibland kan ju det osannolika vara sant. Tänker att det måste vara otroligt svårt att få den prylen att ge någon avkastning till Apple? Känns inte som den ligger i Apples färdriktning med tjänster. En liten enkel hårdvarupryl…? Fast… Vi är väl några som kommer köpa den även om den är grymt överprisad…

Ja det ska bli kul att se prislappen på denna!