En lite tips här, kanske känt av den stora oboy drickar eliten, men det slog mig för några veckor sedan. Att den gammal oanvända, ganska dåliga, mjölkskummaren kunde få en nytt syfte.
Som Oboyblandare.
Ber om ursäkt för bilderna, det är livets charmiga stress som satt sin prägel på dom.
Tack för tipset. Jag har gjort en annan variant. Bara hällt i lite mjölk i glaset och oboy. Rört om ordentligt och sedan hällt i resten av mjölken. Inte perfekt men bättre än att hälla i all mjölk från början.
Jag blir sugen på Oboy och Skogaholmslimpa ungefär en gång per år. Det sämsta som hänt är den färdigskivade Skogaholmslimpan. Saknar de lite tjockare bitarna som man kunde skära själv.
Vet inte, aldrig lyckats med, iofs säkert minst 20 år sen jag drack O’boy. Häller i O’boy, på med mjölk, rör om med sked. Kanske var bättre ingredienser i sakerna förr.