Klarna lanserar egen webbläsare

Från sajten:
image

Med en kort videopresentation som släpptes 11.00 idag visade Klarna upp sina nyheter som främst består av en ny app med en egen webbrowser med integrerad betallösning.

Klarna shopping-app har det den tidigare appen hade men integrerar också en egen webbrowser som låter dig betala all din nätshopping med Klarna på vilken sida dom helst. Genom att skapa ett engångskort för varje köp som sedan debuteras av dem själva.

One-time shopping card tillåter oss att handla i vilken butik som helst, klicka på den rosa Klarna-knappen via webbläsaren i Klarnas app så adderas summan av vårt köp och skapar ett virtuellt betalkort som vi fyller i som vårt vanliga bankkort och betalningen registreras som ett köp i appen. Från försäljarens håll verkar betalningen som ett slutfört köp med betalkort.

 

Vi kan bevaka priser av varor var som helst på nätet, följa leveranser från alla våra köp (även dem som är gjorda utanför appen och vi betalat alldeles själva). Vi sköter också betalningar på vår kredit i en och samma app.

Vi får en inkorg för kvitton och bekräftelser. Vi kan också sätta köpgräns och se hur stort avtryck vi gör på klimatet med våra köp.

Via: Klarna.

:grimacing:

2 gillningar

:cold_face:

1 gillning

Alla verkar drömma på sitt egna curaterade internet. Compuserve here we go again!

3 gillningar

:poop:

1 gillning

Äntligen :wink:

2 gillningar