Klarna har nu stöd för Google Pay

Från sajten:
Klarna har nu stöd för Google Pay
För ett par månader sedan gjorde Klarna många Apple-användare glada när de lanserade stöd för Apple Pay med Klarnas egna betalkort och nu är det dags för Google Pay.

Tjänsten är uppbyggd precis som för Apple Pay och det går att koppla sitt vanliga bankkort till Klarna så kommer dras pengarna automatiskt efter 2-3 dagar. Har du idag Danske Bank, Nordea eller Länsförsäkringar så är Klarnas lösning inte lönt att spana in. Men om din bank ännu inte har stöd för Google Pay så är det ett bra alternativ tills din bank lanserar stöd.

Vi på Teknikveckan har använt Klarnas tjänst ihop med Apple Pay ett par månader och det är egentligen två nackdelar med tjänsten. Dels så dras inte pengarna direkt från vårat konto utan det tar 2-3 dagar och dels så syns det inte vad som är köpt på vårat kontoutdrag. Går man in på sin internetbank så står bara beloppet och Klarna som namn. Detta ställer till det en aning om man använder någon ekonomitjänst för att hålla koll på sina utgifter.

Via Swedroid

Källa: Klarna

Undrar om man kan ha både Apple Pay och Google Pay kopplade till samma Klarna Kort. Det vore ialla fall riktigt nice :smiley:

Bra fråga! Det borde @Esse kunna ta reda på!

Vore coolt , krävs väl jb på en iPhone dock … eller :face_with_hand_over_mouth::thinking:

Ja det bör väl gå?

Ser inga hinder för det.

Fick svar från Klarn nyss att det skall gå att ha Apple Pay och Google Pay på samma Klarna Kort. Riktigt Nice när Man har både en iPhone och Android (Arbetet) :smiley:

1 gillning

Nice!

Ruskigt trevligt att klarna hoppar på tjänsterna!

Nice !!

Dual wield alltså!

Yes :smiley: