Kinesiska Tineco lanserar två nya skaftdammsugare

Från sajten:
image

Tineco lanserar två nya skaftdammsugare på svenska marknaden.

Kinesiska företaget Tineco som är verksamma kring elektronikprodukter för våra hem lanserar nu två nya skaftdammsugare på svenska marknaden; Floor One S5 Extreme och Pure One S12 Tango.

Modellen Floor One S5 Extreme är en uppgraderad version av deras Floor One som är en kombinerad golvrengörare. Denna modell fixar både dammsugning och moppning av golvet i en och samma process. Denna modell har en extra suginställning som fungerar för att suga upp fukt från badrumsgolvet eller utspillda vätskor i bostaden, detta utan att behöva tillsätta färskvatten.

Tineco Floor One S5 Extreme har en intelligent dammsensor, iLOOP som automatiskt anpassar rengöringen. Detta genom att bedöma hur smutsigt golvet är och sedan anpassa sugkraften automatiskt. Den kan också nyttja den egna röstassistenten via den dedikerade appen.

Modellen Pure One S12 Tango har även denna iLoop Smart Sensor-teknologi som justerar sugkraften automatiskt. S12 Tango är utrustad med en användarvänlig LED-skärm som ger användaren en enkel och tydlig överblick över viktiga funktioner. Produkten hanteras enkelt med hjälp av den interaktiva pekskärmen – härifrån kan sugeffekten styras och inställningen ändras från Auto till Manuell med en enda tryckning.

S12 Tango har en Max Power-inställning som ger en sugeffekt på upp till 145W, vilket är upp till sex gånger kraftfullare än med vanliga sladdlösa dammsugare med DC-motorer och möjliggör för en djupare och mer grundlig rengöring.

Rekommenderade priser för Tineco Floor One S5 och S12 Tango är 6499 kronor och finns att köpa på bland annat Euronics.

Källa: Pressmeddelande

Galleri

Var väldigt många år sen jag använde nått liknande och det jag minns är att det blev ganska tungt att Hante allt... är det så nu med?

Inte tungt med den Dreame vi har iallafall. Har nog förbättrats rejält senaste åren.

1 gillning