Kenwood lanserar en matberedare som får plats i alla kök

Från sajten:
image

Kenwood som bland annat gör både bakmaskiner och matberedare visar idag upp Kenwood MultiPro Go som är en matberedare av modell mindre som får plats i alla kök.

MultiPro Go kan både hacka, riva och göra till exempel pizzadeg. Matberedaren har ett munstycke som gör att allt kan landa på tallriken direkt vilket kan vara smidigt om du vill ha lite rivna morötter eller varför inte lite riven ost på tallriken. Den väger under 2 kilo och den går att förvara i en vanlig kökslåda då strömsladden går att rulla ihop och knivbladen och skärskivorna kan placeras i skålen så den tar så lite plats som möjligt.

MultiPro Go har utvecklats specifikt för vårt moderna liv. Den har de viktigaste funktionerna vi vill ha av en matberedare, men är samtidigt så kompakt och effektiv att köket kan hållas rent och snyggt på samma gång. Den väger nästan ingenting och kan lätt flyttas runt mellan ytor och skåp. Det är som att ha ett extra par händer – utan att kompromissa med prestanda, säger Margita Westeus, Senior Varumärkeschef på Kenwood Sverige.

Den lanseras i två färger, gråblå och roströd den har en motor på 650 watt och skålen är på 1,3 liter. Prislappen ligger på 899 kronor och den kommer dyka upp i utvalda butiker och går även att köpa i deras egna webbshop.

Källa: Kenwood

Galleri

2 gillningar