Kavli lanserar Brie på tub

Från sajten:
image

Kavli presenterar idag en ny produkt i deras sortiment och den heter C’est la Brie och består av en mjukost med fransk Brie och Edamer – allt paketerat i deras klassiska tub.

Tänk att det nådens år 2023 går att paketera en bit av Frankrike i en tub och sedan pressa ut innehållet på en baguette eller använda som dipp eller tillbehör till den klassiska ostbrickan. C’est la Brie innehåller 34% brie och 33% mild Edamer och vad resterande innehåll i tuben är framgår tyvärr inte av pressmeddelandet. Produkten kommer inte finnas i deras standardsortiment utan är på besök under en begränsad tid.

På Kavli har vi lyssnat på önskemål från mjukostälskarna och utvecklat produkter och smaker som efterfrågats. Brie är en populär ost men alla ”kämpar” vi med kanterna! Nu kan många njuta av krämig Brieost och enkelt få en liten bit av Frankrike på mackan. Osten kommer förpackad i Kavlis praktiska hållbara tub som också passar perfekt att ta med på utflykten, säger Annika Skardal, Brand Manager på Kavli

Smördegspizza med lite Brie på tub, ser inte helt dumt ut ändå.

C’est la Brie kommer lanseras under vecka 7 i mataffärer runt om i landet och det rekommenderade priset ligger på 45 kronor.

Källa: Pressmeddelande

1 gillning

Det är ju i kanterna smaken sitter!

Absolut, brie är magiskt med lite god marmelad, men utan kanterna smakar sen ju hälften så mycket!

Blir ännu mer magiskt om man gör en tunnbrödsburrito med brie, hjortronsylt och lite hackade hasselnötter. In med det i en mackgrill eller i stekpanna. :yum:

1 gillning

Ja, de tror jag säkert! Allt blir bra med hjortronsylt :wink:

Förväntar mig recenensionsex till Sollentuna.

Not in a million years, men är du spekulant så kan jag fixa en recensionstub till dig!

@Marcus_Attefors väntar på att få recensera återkomsten av Kalles Kaviar Banan.

Du kan inte låta företagets tjockis testa mat. No can do!

Om det är i kombination med ett löpband då? "Så går det när Esse ska äta ost på tub medans han springer på ett löpband".

Nu är du inne på X-rated innehåll. Bar överkropp, insmetad i Brie från en tub. Det skulle du gilla va?

1 gillning

Hade betalat dyrt för det!

Det är dags för onlyfans nu :wink:

Skeptisk. Men man blir ju lite nyfiken på att prova.