Kärcher presenterar smarta högtryckstvättar

Från sajten:
image

Kärcher har precis presenterat en ny smart högtryckstvätt. Med tillhörande app ska rengöringen vara en barnlek!

En nyhet är appen Kärcher Home & Garden som ger experttips på hur du ska rengöra olika objekt i ditt hem och trädgård. Efter att du ställt in din högtryckstvätt i appen får du guidad rådgivning i appen med detaljerade instruktioner som även tar hänsyn till eventuella tillbehör som du har. Beroende på vad du ska rengöra så kan du se vilka tryckinställningar du ska använda för bästa resultat. Givetvis får du även tips på vilket tillbehör som fungerar bäst för stunden.

Kärchers Home & Garden-app

Som lite extra grädde på moset kan du även ta före och efterbilder som du sedan glatt kan dela med dig av till vänner och bekanta på sociala medier.

Appen fungerar för samtliga produkter i Kärchers nya serie, Power Control. Via appen kan du dessutom ställa in de mest avancerade modellerna via Bluetooth. Sen går det att aktivera Boost-läget som effektiviserar rengöringen åt dig.

Rengör som ett proffs med Bluetooth-anslutning

Till de nya modellerna K5 Smart Control och K7 Smart Control finns det möjlighet att ansluta dessa till din mobil via Bluetooth. Funktionen kallas Smart Control och när du anslutit högtryckstvätten får du tillgång till nya funktioner. Gör dina inställningar i appen för vad du ska rengöra så överförs lämpliga tryckinställningar till högtryckstvätten. Detta innebär att du bara behöver trycka på handtaget för att sätta igång. Sitter smutsen hårt aktiverar du Boost-läget som ökar vattentrycket under en kortare stund.

K7 Premium Smart Control

Dessa modeller har dessutom en inbyggd sensor som lagrar vattenförbrukning, vattentemperatur och hur länge du använt högtryckstvätten. Baserat på detta kan du se statistik i appen vilket på sikt ska leda till smartare rengöring.

Vem vet? Nu kanske det blir roligare att högtryckstvätta där hemma. Vad tror du om dessa nyheter?

Källa: Kärcher pressmeddelande

Vilket jävla trams :joy:

2 gillningar

Spiken på huvudet!

För mig räcker det at se mannen i Hawaiiskjortan för att bli redo för ett köp… Äntligen någon som representerar mig…:sunglasses::grin:

2 gillningar