Kärcher lanserar borstvalsdammsugare för professionellt bruk

Från sajten:
image

Nu ska alla ytor som omger oss bli så rena som det bara går. Utbudet av smartare och mer effektiva rengöringsprodukter ökar och även hos Kärcher.

Tyska företaget Kärcher lanserar en ny batteridriven borstvalsdammsugare för professionella användare. Nya Kärcher CV 30/2 Bp ta sig an golv i hotell, detaljhandeln eller på offentliga anläggningar utan problem. Den är lämplig för djuprengöring av mattor och hårda golv och drivs av batteriplattformen Kärcher Battery Universe.

Kärcher CV 30/2 Bp har automatisk golvdetektering samt en konstruktion som gör att den kommer under låga möbler. Det går att välja till valfritt HEPA 14-filter som även filtrerar bort SARS-Cov-2-partiklar från luften. Något som är viktigt vid rengöring av anläggningar som hotell och äldreboenden.

Återstående batteritid visas på enhetens display och skulle större ytor behöva rengöras går det att byta till ett extra batteri. Den har en fotstyrd strömbrytare som separerar hår automatiskt som fastnat i borsten vilka då sugs upp.

Mer information om Kärcher CV 30/2 Bp finns att läsa på här.

Källa: Pressmeddelande