Kalmar Energi lanserar en ny smart app

Från sajten:
image

För de som bor i Kalmar går det nu att få mer kontroll över sin energianvändning. Kalmar Energi lanserar en ny smart app för att ge kunderna mer insikt kring energin.

Kalmar Energi lanserar nu en ny smart app som ska hjälpa kunderna att förstå, kontrollera och styra sin energianvändning, kostnad och miljöpåverkan. Med appen ”Kalmar Energi 2.0” för privatpersoner, går det att detaljerad historik vilket gör det möjligt att fördjupa sig i sin energianvändning och jämföra dag, månad och år.

Det är också möjligt att följa sitt klimatavtryck, se prognoser och börja ta till sig energismarta vanor i vardagen. Prognoserna ger en bild av framtida energianvändning och förväntade kostnader. Just detta gör det enklare att planera för utgifterna och det går också att se fakturor och betalningshistorik.

Med appen kan kunder också styra elbilsladdningen automatiskt till timmar när elen är som billigast. Det går även att koppla till andra smarta prylar i hemmet till appen som ChargeAmps, Ctek och Nibe samt Ngenic och Telldus. För kunder med solceller erbjuds en överblick över solproduktion, energianvändning och överskottsproduktion.

Källa: Pressmeddelande

1 gillning

Det är samma mög som Jämtkraft skaffade för lite mer än ett år sedan.
Härryda Energi kör den med.
Den är ljusår efter tibber.
Bara en sådan sak som att inte kunna välja att se timpris ink. moms och påslag.
"Prognoserna ger en bild av framtida energianvändning och förväntade kostnader". Detta funkade aldrig under de månaderna jag var kund hos jämtkraft trots upprepade påpekanden.

1 gillning