Kabeln för dig som hatar härvor och trassel

Från sajten:
image

Upp med en hand alla som inte har råkat ut för en kabelhärva oavsett typ av kabel? Tänkte väl och nu har företaget Magtame tagit fram en lösning på problemet.

På Kickstarter vill företaget Magtame förenkla vardagen med kabeltrassel på allvar. Med sina magnetiska kablar lovar företaget att kabeltrassel är ett minne blott då de är enkla att rulla ihop och sedan håller sig hoprullade. Det verkar ju nästan för bra för att vara sant men de verkar ha fått till en lösning som tar bort irritationen med att trassla loss kablarna.

Behövs det fler kablar så kan de fästas tillsammans tack vare magneterna. Det utlovas också snabba laddhastigheter och de är givetvis MFI-certifierade vilket kan glädja alla Macvänner. Standardlängd på kablarna är 1 meter men 1,5 meters kan också köpas vid behov. Det finns olika kombinationer för alla smaker; USB-A, USB-C, Lighting och Micro-USB.

Priserna startar på runt 200 kronor styck och leverans ska ske i augusti månad i år. De finns i två olika färger; svart och silver.

Något ni nappar på eller bara en kul grej?

Källa: Kickstarter

2 gillningar