Kabelanslutna solskydd kan bli smartare

Från sajten:
image

Har du några solskydd hemma som är anslutna med kabel? Vill du tvunget ha in dessa solskydd Apple HomeKit och i ditt smarta hem?

Då kan denna nya produkt från Meross vara lösningen för dig. Meross Smart Roller Shutter är en enhet som gör dina kabelanslutna lite smartare. Med denna snygga väggkontakt kommer du att kunna styra solskydden manuellt men också via röstkommando eller app i din smartphone. Väggkontakten har en glaspanel med touchfunktion och smälter in i inredningen på ett diskret sätt.

Meross fortsätter att göra våra hem lite smartare och då anslutning sker via wifi (2.4 GHz) krävs heller ingen extra hubb. Kompatibilitet med Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa och Samsung SmartThings så det mesta täcks upp vilket alltid är trevligt.

Funktion för att schemalägga och/eller använda timer finns via Meross-appen. Även solnedgång/uppgång kan användas för styrning för att öppna och stänga ditt solskydd.

Meross Smart Roller Shutter

Tänk på att det krävs en neutralledare för att installera denna produkt så börja med att kolla det först. Enligt uppgift installeras den på mindre än 15 minuter så vad väntar du på? Läs mer och köp på länken nedan.

Källa: Meross

1 gillning

Nyfiken, vad är dessa solskydd? Markiser? Nån form av rullgardin?

Gissningsvis spelar det väl mindre roll hur dom ser ut, bara det passar att ansluta dom (dvs att de styrs via 4 trådar: upp, ner, fas och nolla).