Journey - låt dina Appleprodukter klä upp sig i jul

Från sajten:
image

Journey erbjuder en rad olika skal, hållare och laddare gjorda för att passa perfekt till din iPhone, Apple Watch och AirPods. Dessutom kommer de i äkta läder framtaget miljövänligt och hållbart. Vi har fått äran att testa några av deras produkter under en tid nu och här kommer vårt utlåtande.

Journey läderarmband för Apple Watch

Betyg 4/5

Armbandet i äkta läder från Journey kändes till en början lite billigt, nästan som att det var gjort i plast. Men allteftersom vi använde det mjuknade det och fick sig en riktigt fin premium-känsla. Lädret har åldrats väl och börjat få en fin patina. Undertecknad har relativt grova handleder men det sitter fortfarande helt perfekt, ungefär i mitten på bandet. Armbandet tål vatten, går att tvätta av i ljummet vatten och funkar till såväl vardag som fest.

Pris: 649 kronor

Journey läderfodral för AirPods

Betyg: 3/5

Skalet som passar till AirPods är även det i äkta läder. Passformen är helt perfekt och på framsidan hittar vi ett hål för LED-indikeringen på etuiet och undertill finns en väl tilltagen öppning för laddning. Har du däremot tänkt att ladda trådlöst är detta kanske inte helt rätt skal för dig. Då etuiet blir ännu känsligare för hur man placerar det på laddaren och det är svårt att få det att ladda överhuvudtaget.

Pris: 399 kronor

Journey MagSafe-kompatibel hållare

Betyg: 3/5

Hållaren från Journey levererar med sina starka magneter som håller telefonen i önskat läge även vid guppigare vägar och har fungerat helt felfritt under testperioden. Den medföljande kabeln ger oss USB-C i änden som ska sitta i hållaren och USB-A i änden som vi sätter i en lämplig 12-volts plugg. Bra att veta är att det inte följer med någon plugg i kartongen, men de flesta bilar idag har ju en USB-port redo. Hållaren är kompatibel med MagSafe men inte certifierad för det, vilket innebär att vi inte får ut full styrka i laddaren utan är begränsade till 7,5W.

Förpackningen innehåller: MagSafe-hållaren, USB-C till USB-A kabel.

Pris: 399 kronor

Journey läderfodral för iPhone

Betyg: 4/5

Ett mycket fint skal i äkta läder med otroligt bra passform som ger ett skönt grepp. Skalet kan tyckas vara lite dyrt men det är värt varenda krona. Precis som med läderarmbandet till Apple Watch så har även den här åldrats väl och börjat få en riktigt fin patina. Insidan av skalet är klätt med en fin textil-yta för att skydda telefonen mot microrepor av eventuellt skräp som kan ta sig in. Tidigare läderskal som undertecknad har testat har vid fall på hörnen slitit upp lädret men det här har än så länge bara fått mindre märken, något som åtminstone jag tycker ger några pluspoäng.

Pris: 649 kronor

RECENSION: LÄDERSKAL, LÄDERARMBAND, MAGSAFE-HÅLLARE, LÄDERSKAL TILL AIRPODS FRÅN JOURNEY

FÖRDELAR

  • Premiumkänsla
  • Hållaren har stöd för MagSafe
  • Skalen tål lättare fall

NACKDELAR

  • Ingen 12v-plugg i förpackningen
  • AirPods skalet är en aningen tjockt

DETALJER

Produkt: läderarmband för Apple Watch
Pris: 649 kronor

Produkt: läderskal för AirPods
Pris: 399 kronor

Produkt: MagSafe mobilhållare till bilen
Pris: 399 kronor

Produkt: läderskal för iPhone
Pris: 649 kronor

SAMMANFATTNING

Produkterna från Journey håller en hög standard och ger en tydlig premiumkänsla som gör sig bra med den höga nivå som Apple annars håller på sina produkter. Både skalen och armbandet har en fin passform men något annat kan man inte förvänta sig i den prisklassen. MagSafe-hållaren håller även den en hög nivå, särskilt med tanke på sitt låga pris på 399 kronor. Den ger oss ett mycket stabilt fäste, samtidigt som du slipper krångla med den tidigare varianten av mobilhållare där telefonen kläms fast. Lite trist att de inte gjorde den “Made For iPhone” så vi kunde fått full styrka i MagSafe-laddninen men då hade nog också prisbilden varit högre.

1 gillning