Jack i "Titanic" kunde inte ha överlevt i vattnet med Rose

Från sajten:


James Cameron är en man som älskar detaljer och allt i hans filmer är verkligen genomtänkt in i minsta detalj och “Titanic” är inget undantag – och nu bevisar han det.

Trots att det har gått över 25 år sedan “Titanic” släpptes så får James Cameron fortfarande frågan om inte Jack hade kunnat överlevt mitt i havet och fått plats på den lilla trädörren bredvid sin älskade Rose. Cameron har nu blivit så less på frågan att han under pressturnén för “Avatar: The Way of Water” berättade att han med hjälp av forskare har gjort ett gäng vetenskapliga experiment för att se om Jack faktiskt hade kunnat överlevt.

Cameron och sitt gäng av forskare letade upp två personer som hade liknande kroppar som Leonardo DiCaprio (Jack) och Kate Winslet (Rose) och de satte sensorer både i och utanpå deras kroppar och lät dem sedan ta ett svalkande dopp i samma temperatur som det var i havet när Titanic sjönk. Kontentan blev att det inte fanns en chans för både Rose och Jack att överleva och hela experimentet filmades och kommer släppas i form av en dokumentär av National Geographic som släpps under februari nästa år.

Via Toronto Sun

1 gillning

Finns ju redan en…

1 gillning

Minns när Mythbusters gjorde den där. Men så självklart, jävla tjat om det där! :joy:

Satan vad jag älskade Mythbusters på den gamla goda tiden. :heart:

1 gillning