Jabra lanserar Elite 4 Active

Från sajten:
image

Jabra utökar idag sin produktkatalog med ett par nya hörlurar för dig som lever ett aktivt liv där träning är i fokus. Det är ett par True Wireless-hörlurar som Jabra har döpt till Elite 4 Active.

Jabra lanserar idag Elite 4 Active som är ett par True Wireless-hörlurar som är gjorda för dem som vill ha ett par träningshörlurar som klarar det mesta. Lurarna är IP57-klassificerade vilket innebär att de både är vattentäta och svettsäkra och skall ha en passform som gör att de sitter bra i öronen även om vi springer eller skakar loss ordentligt. Elite 4 har fyra inbyggda mikrofoner för samtal samt ett nätskydd som ska förhindra att brus från vinden fångas upp i samtalen. Utöver detta så har de även aktiv brusreducering, 6mm högtalarelement, HearThrough och en anpassningsbar equalizer där du kan ställa in ljudet som du vill i deras app.

Batteritiden ligger på sju timmar med brusreduceringen igång och med laddningsfodralet kan vi utöka batteritiden upp till 28 timmar, prislappen landar på 1 299 kronor och hörlurarna finns i färgerna marinblått, svart och ljus mint.

Källa: Pressmeddelande

Varit sugen länge på Jabras lurar men jag kör nästan alltid med bara en i och växlar mellan öronen, men har för mig att Jabra har en “main-lur” så har man bara en i så kan man inte välja vilken man vill.

Kanske ändrat nu?

Bara på tysta platser

Citat

För att säkerställa maximalt fokus för användaren har hörlurarna aktiv brusreducering (ANC) som effektivt stänger ute oljud på gymmet eller i andra högljudda miljöer. På tysta platser som inte kräver brusreducering kan Elite 4 Active skifta till monoläge vilket innebär att öronsnäckorna kan användas en i taget. De är utrustade med 6mm högtalarelement, anpassningsbar equalizer och inkluderar även HearThrough för en ökad medvetenhet om sin omgivning.

Det försvann i somras med nya modellerna och även dessa :partying_face:

1 gillning