iRobot uppdaterar sina robotdammsugare

Från sajten:
image

Företaget iRobot meddelar att deras robotdammsugare i7, S9 och moppen Braava Jet M6 ska få en ny uppdatering som gör dessa betydligt smartare än vad de är idag. Uppdateringen går under namnet iRobot Genius Home Intelligence och ska ge förbättrad navigation samt app och röstkontroll.

Det ska bli enklare att röststyra dessa och de ska rengöra smartare eller på speciella ytor som t ex “Roomba, dammsug under köksbordet” vilket är en smart sak om man råkat stöka till på en mindre yta.

Även deras app ska uppdateras och med mer intelligens ska den kunna städa ditt hem och ta hänsyn till eventuella möten, kalas eller annat som finns inbokat i din kalender. Appen adderar smarta rutiner som triggas via IFTTT så att allt fungerar med andra, befintliga produkter som du har i ditt smarta hem.

Källa: CNet

Hur står sig dessa mot allasvåra älsklingar S5 och S6?

IRobot verkar inte ligga högt i kurs här inne… Jag har en i7+ på nedanvåningen och har beställt ytterligare en till ovanvåningen nu när det va rabatt på black friday, tycker dom är himla smidiga och underhållsfria. Dom kan dock ha lite problem att lokalisera sig om man flyttar dom mellan våningsplanen, därav min senaste beställning.

1 gillning