iPod Touch går i graven

Från sajten:
image

iPod lanserades för över 20 år sedan och tog världen med storm med sitt klassiska hjul och för tiden en rätt stor och behaglig skärm. Men allt roligt har ett slut och nu är det dags att vinka adjö till iPod.

iPod är idag inskriven i historieböckerna då Apple förändrade hur vi lyssnade på musik och iPod-serien var även starten för vad som skulle bli deras största succé – iPhone. Senaste modellen av iPod Touch lanserades 2019 och nu är det dags att vinka adjö till den sista iPod-produkten på marknaden. Det känns lite tråkigt men samtidigt så är tyvärr iPod Touch en förlegad produkt som inte längre har en plats bland våra mest älskade prylar.

iPod Touch kommer att fortsätta säljas hos Apple tills att lagret har sinat ut så är du sugen på att norpa en bit av historien så har du fortfarande chansen. Nedan kan ni se när undertecknad recenserade den sista modellen av iPod Touch.

Källa: Apple

Utan iPod hade vi inte suttit här idag med våra iPhone.

Och drömmen om en Watch fanns reda då.


2 gillningar

Klassiker. Men oj vad Apple experimenterade där ett tag, ändrade storlek oftare än Nokia släppte nya mobiler på den tiden.

1 gillning

Lästips.

Då kanske dom här blir värda nått om en 50-år eller så:

3 gillningar