iPhone 11 ryktas ha stöd för koppla två hörlurar till en telefon

Från sajten:
iPhone 11 ryktas ha stöd för att koppla två par hörlurar till en telefon | Teknikveckan


image

Om du har saknat att sitta nära din favoritperson och lyssna på musik eller få lugn i ro i bilen så kan detta rykte nog glädja dig en aning.

iPhone 11 eller vad telefonen nu kan tänkas heta ryktas få stöd för två ljudprofiler på en och samma enhet. Det betyder att du kan koppla upp två par trådlösa hörlurar till en iPhone och lyssna på musiken samtidigt i båda.

Ett exempel på hur detta även skulle kunna användas är att bilen spelar upp musik från din iPhone medans dina AirPods du har i öronen läser upp när det är dags att svänga om du har navigation igång.

Om detta kommer återstår att se i höst när Apple visar upp deras nya iPhone-modeller.

Via 9to5Mac, Källa: Macotara

1 gillning

Smart ju!

Verkar inte optimalt att lyssna på musik från bilens högtalare med AirPods i öronen samtidigt.

Varför inte? Dom isolerar ju ljud värdelöst så man hör all trafik runtomkring och då och då får du navigationen uppläst, du kan ju ha en snäcka i örat också om du känner att du inte hör bra runtom =)

2 gillningar

Har funnits ganska länge på samsung… anyway

Skulle mycket gärna ha detta på Apple TV (men den har bara Bluetooth 4 och detta kräver 5 om jag förstår det rätt). Då skulle man kunna ha två par av Airpods kopplade samtidigt på kvällen när barnen sover och eftersom de släpper in lite omgivningsljud är det perfekt.

1 gillning