iPad ryktas får större skärm och USB-C

Från sajten:
image

iPad Pro, iPad Air och iPad mini har alla gått från Lightning till USB-C men den vanliga iPad-modellen har fortsatt med Lightning – men snart kanske det är slut på det.

Det är 9To5Mac som påstår sig ha fått se information som visar att Apple har stora planer för instegsmodellen av iPad som de senaste åren för det mesta bara ha fått lite bättre hårdvara. Nu verkar det som att det kanske är dags för uppgraderingen vi många har väntat på och att iPad-cirkeln sluts så alla iPad-modeller har USB-C. 9To5Mac skriver även att vanliga iPad kommer komma med samma Retina-skärm som iPad Air har och att den kommer gå från 10,2 tum till 10,5 tum.

De påstår även att den kommer att få A14 Bionic-processorn och cellular-versionen kommer även med 5G. De har ingen information om den kommer att behålla samma design och frågan är om Apple kommer att låta oss använda senaste versionens Apple Pencil på den eller om de kommer släppa en Apple Pencil med USB-C som laddas direkt i uttaget. Lansering förväntas bli i höst.

Via 9To5Mac

Från sajten:
image

Nästa uppdatering av iPad ser ut att bjuda på flera nyheter efter att nästan ha varit identisk i flera år.

Nästa iPad ska få samma kantiga design som sina syskon tillsammans med tunnare skärmkanter. Precis som tidigare rykten bekräftar även Digitimes att skärmen kommer växa från 10,2 tum till 10,5 tum.

10th-Generation iPad With Major Design Changes Reportedly in Production Ahead of September Launch https://t.co/x8DoAFnecZ by @rsgnl pic.twitter.com/jLJRB0FQlo

— MacRumors.com (@MacRumors) August 16, 2022

Dessutom sägs det bli nästa och sista iPad att dumpa Lightningkontakten för USB-C. Även uppgradering till chippet A14 Bionic tillsammans med stöd för 5G sägs bli nyheterna. Denna iPad förväntas presenteras tillsammans med höstens iPhone 14.

Via: Macrumors

Från sajten:
image

Tredjepartstillverkare har redan börjat lansera skal och fodral för nästa generation iPad.

Apples billigaste iPad ryktas uppdateras med större skärm, USB-C och 5G-stöd under hösten. Chippet tros även det bytas ut mot det nyare A14 Bionic. Även om det spås att den här endast lanseras med ett pressmeddelande från Apple så ser det ut att bli den största förändring på många år för deras billigaste iPad.

Ska vi tro bilderna från de fodral som redan lagts ut på japanska Amazon, så ser iPad 10 ut att få samma utseende som iPad Air och iPad Pro. På bilderna för fodralet ser det även ut som att den får stöd för andra generationen Apple Pencil.

Via: 9to5mac