Invoxia Smart Dog Collar håller koll på hunden och dess hälsa

Från sajten:
image

Halsbandet Smart Dog Collar från Invoxia för hunden håller inte bara koll på var denna befinner sig. Det uppkopplade halsbandet mäter även hundens hälsa.

Franska företaget Invoxia har lanserat världens första uppkopplade halsband för hundar som inte bara håller koll på var hunden befinner sig via en GPS-funktion. Halsbandet ser även till att mäta hundens hälsa och aktiviteter vilket hjälpa till att upptäcka och förebygga sjukdomar. Produkten är det första smarta och uppkopplade biometriska halsbandet som kan mäta hundens hjärtslag, andning och aktivitet i realtid samt sömn och inte minst skällande också! Smart Dog Collar har utvecklats tillsammans med veterinärer och produkten har vunnit ett flertal utmärkelser redan.

Tack vare den patenterade teknologin i halsbandet går det nu att detektera förändringar i hundens hälsa, detta på daglig basis i hemmet. Smart Dog Collar finns i tre olika storlekar för nackstorlekar mellan 30-65 centimeter.

Den inbyggda gps:en låter ägaren spåra sin hund om denna skulle springa bort. Det är också möjligt att se var hunden rört sig via appen som finns för såväl iOS som Android. Kapslingsklassen för Smart Dog Collar är IPS 67 och halsbandet är tillverkat i ett silikonmaterial och återvunnen polyester för spännet. Vikten ligger på 135 gram.

Smart Dog Collar finns i olika färger; Midnight Black, Wolf Grey, Sporty Red, Sunbeam Yellow och Forest Moss. Priset är 249 euro och till detta kommer en abonnemangskostnad på 9,60 euro i månaden. Läs mer på länken nedan.

Källa: Pressmeddelande