Instagram Reels presenterar tre nyheter för svenska användare

Från sajten:
image

Förra veckan presenterade Instagram en del nyheter med syfte att förbättra upplevelsen för Reels. För svenska användare lanseras tre nyheter!

I fredags gick Instagram ut med några nyheter som kommer att förbättra Reels-upplevelsen. Nedan finns en sammanfattning om nyheterna för svenska användare och vad det innebär. Mer information finns att läsa via blogginlägget i länken längst ner.

Här är de tre svenska nyheterna:

  • Vad trendar på Reels? Se de populäraste låtarna och hashtaggarna på Reels och hur många gånger dessa har använts. Det blir också möjligt att se vad de populäraste trendämnena och hashtaggarna är på Reels, vilket kommer vara värdefullt när man skapar sitt eget innehåll.
  • Uppdateringar på ”Reels Insights”: Det har tillkommit två nya mätvärden; Total visningstid samt genomsnittlig visningstid vilket kommer göra det enklare att se insikter direkt när du kikar på Reels.
  • Reels Editing Redesign: Redigeringsflödet i Reels som sammanför videoklipp, ljud, klistermärken och text har fått sig en uppdatering. Detta kommer att visas på en enhetlig redigeringsskärm och förhoppningsvis blir det nu enklare och mer visuellt att anpassa och justera Reels till perfektion.

Källa: Instagram