Inget TikTok och WeChat för Amerikanerna efter söndag

Från sajten:
image

Från och med söndag får inte längre Apple App Store och Google Play låta användare ladda ner TikTok och WeChat – det har Trump bestämt.

Det är handelsdepartementet i USA som meddelar att de båda apparna ska göras otillgängliga för nedladdning från och med söndag. ByteDance och Tencent som äger apparna får heller inte använda sig av någon lagringstjänst som är belägen i USA. Ordern ska ha kommit direkt från presidenten och Wilbur Ross som är handelsminister kommenterar beslutet med:

“Today’s actions prove once again that President Trump will do everything in his power to guarantee our national security and protect Americans from the threats of the Chinese Communist Party. The Chinese Communist Party (CCP) has demonstrated the means and motives to use these apps to threaten the national security, foreign policy, and the economy of the US.”

Vi har tidigare skrivit om affären kring ägande av TikToks amerikanska del, men eftersom ingenting är klart där och att ingen affär kommer hinna träda i kraft innan söndagen den tjugonde – så är det slut med fuldans för amerikanerna ett tag.

Källa: Reuters.

Johodå!

Länka till betalvägg borde det vara piskrapp på!

Du har troligen läst för många gratisartiklar då den fortfarande var öppen här, varsågod. Du får nog piskrappa dig själv. :laughing:
Rädd för piskrapp, länk borttagen. :rofl:

Hota inte @Esse med piskrapp, det är ju sånt han går igång på. :joy::joy::joy:

1 gillning

Vad är detta du bjuder på med den länken?

Your File Is Ready To Download.dmg

Det får du ta ansvar för vad du klickar på. Länkade bara till artikeln som du klagade över att den var låst och att @Esse ska få piskrapp för. Lycka till på internettet.

edit. Lika bra att ta bort länken så man inte blir hotad med piskrapp.

Klickar på det du säger är en pdf, men du bjuder på något annat!

Ja, det borde det också vara piskrapp på!

Det kanske är därför han gör det så ofta? :wink:

@OlaH Ursäkta, jag missade att det var betalvägg. Jag var nog inloggat läge och DN är inte så tydliga med det där då :frowning: