Ingen prisökning för kommande Samsung Galaxy S24 enligt rykten

Från sajten:
image

Senaste rykten om Samsungs kommande flaggskeppslurar bådar gott för plånboken.

Priserna som startade på 11 490 kronor för Samsungs Galaxy S23 ser ut att stanna. Om det stämmer så är det tacksamt för konsumenter i dagens inflation att kunna räkna med liknande priser även i år. Det skulle betyda att Galaxy S24+ kan börja på 14 490 kronor och värstingen Galaxy S24 Ultra får ett startpris på 16 690 kronor. Anledningen till detta sägs vara att Samsung lyckats hålla nere kostnader genom att fortsätta med Exynos-chip i Galaxy S24 och S24+ medans S24 Ultra får ett Qualcomm innanför huven.

I för sig så går ryktena efter dollarn och den svenska kronan har ju svajat en del senaste året. Men vi håller tummarna för att priserna förblir någorlunda densamma när telefonerna förväntas presenteras den 17 januari. Slutligen ryktas det att Galaxy S24 kommer att ha flera AI-verktyg installerade från Samsung, Google och OpenAI.

Via: AndroidCentral

1 gillning

Från sajten:
image

Samsungs kommande flaggskeppslur cirkulerar redan på internet i en massiv läcka av produktbilder.

Bilderna laddades upp på X av användaren MysteryLupin men inlägget har nu tagits bort. Det har dock inte stoppat läckan då flera sajter har redan laddat upp bilderna och det är väl bara en tidsfråga tills de försvinner även där. På bilderna ser vi att sidorna har blivit platta på telefonerna likt senare års iPhone-modeller.

24 pic.twitter.com/U5Ma3EFsBZ

— Arsène Lupin (@MysteryLupin) December 17, 2023

Vad gäller Galaxy S24 Ultra så är den väldigt lik föregångaren i designen. Om du vill se produktbilderna på samtliga lurar och S-pen så finns de uppladdade här. Vi är ungefär en månad bort från att Galaxy S24-serien presenteras om det fortfarande blir av den 17 januari.

Via: Android Authority

1 gillning