Imorgon öppnar Sthlm City Food Hall

Från sajten:
image

Imorgon slår Sthlm City Food Hall upp portarna mitt i Stockholm och där går det att käka lunch eller middag och välja bland åtta olika restauranger.

Sthlm City Food Hall ligger på Klarabergsgatan 29-31 och imorgon den 20 januari slår de upp portarna. Totalt är det åtta restauranger som huserar i lokalen och det går att välja på allt från New York-baserade pizzor till smarriga högrevsburgare eller varför inte en amerikansk, stöddig macka?

Med Sthlm City Food Hall vill vi fylla en lucka i restaurangutbudet på en av stadens mest centrala platser. Alla våra matställen är noga utvalda för sin höga kvalitet och tillsammans erbjuder de något för alla, säger Einar Örn Einarsson, som står bakom Sthlm City Food Hall. Målet är att skapa en pulserande matdestination för både stockholmare och besökare i innerstaden.

Sthlm City Food Hall har en yta på 400 kvadratmeter och totalt kan 200 personer käka gott samtidigt. På sommaren kommer det även tillkomma en uteservering. Det är öppet varje dag mellan 11:00 till 22:00 och på helgerna så kommer DJ:s spela musik. Samtliga restauranger som finns hittar du nedan:

Via pressmeddelande