Imorgon kanske iPhone mini går i graven

Från sajten:
image

Imorgon kommer Apple hålla låda 19:00 och det ryktas om att Apple kommer plocka bort iPhone mini helt från sin hemsida och sluta sälja den mindre iPhone-modellen.

Bloombergs Mark Gurman har noterat att Apples lager av iPhone 13 mini börjar ta slut och i USA har vissa modeller mellan 2-3 veckors leveranstid och vissa andra upp till 6-8 veckor. Det har historiskt sätt varit en indikation på att en enhet slutat producerats och banar väg för antingen en ny modell eller att den helt enkelt läggs ned. Med tanke på att iPhone mini inte blev den succé som Apple kanske hade hoppats på så kan det vara så att Apple plockar ur den ur sortimentet redan imorgon. Här i Sverige finns det dock gott om iPhone 13 mini kvar i lager och leveranstiden är en arbetsdag.

Mycket pekar på att Apple kommer fortsätta med samma skärmstorlekar som iPhone 14-serien vilket är iPhone 15 med 6,1″ skärm, iPhone 15 Plus med en 6,1″ skärm, iPhone 15 Pro med en 6,1″ skärm och iPhone 15 Pro Max med en 6,7″ tums skärm.

Via MacRumors

Trist. Men mini modellen sålde väl för dåligt.

1 gillning

Så trist. Perfekt storlek. Gött att kunna använda telefonen med en hand

Ville haft en mini som jobbtelefon, men den hade vi inte att välja på. Har en max privat och vill ha så liten jobbtelefon som möjligt.

Är ju bara Donald Trump och andra som han med små händer som klarar av det. :joy:

jimmy fallon hands GIF by NBC

Har aldrig förstått mig på det där med små telefoner. När jag köper iPhone köper jag alltid Max modellen. Historiskt sett har man fått bäst hårdvara så. Nu pekar ju många rykten på att det bara är 15 PM som får 5x optisk zoom exempelvis.

Har aldrig förstått MIG på det där med stora telefoner. När JAG köper iPhone köper JAG alltid den minsta storleken. Historiskt sett har man fått plats med dem i fickan. Vill man ha en stor skärm finns iPad :disguised_face:

5 gillningar

För mig är det är mer värt att få plats med mobilen i byxfickan än att kunna zooma 5x.

2 gillningar

Har inga problem att få plats med min 12 PM i fickan, vad har ni för fickor? :open_mouth:

4 gillningar

alex trebek undies GIF by Jeopardy!

Inga fickor alls faktiskt. Det är bara sytt för att se ut som en ficka. Omöjligt att ens få ner min 13 mini.

1 gillning

Också alltid undrat det när de som gillar mindre telefoner kommer med det argumentet. Kan få ner min Fold i utfällt läge i fickan i mer eller mindre alla mina byxor :joy:

2 gillningar

fashion style GIF by Who What Wear

1 gillning

Skinny jeans? Det är 2023 nu. Inte 2013. :wink::sunglasses:

Bah. Jag har bara skinny.

1 gillning

jimmy fallon celebs GIF

Yes, jag kör skinny eller vad var frågan? :sweat_smile:

1 gillning

Folk som inte får plats med en normalstor telefon i fickan måste ju antingen gå med rumpan bar eller gå runt med stringkallingar enbart :joy: äger inte ett enda par byxor där jag inte får ned både telefon 12 PM med Apple wallet på baksidan, bilnyckel och snusdosa i samma ficka.

Hur får du ner något annat än mini i de fickorna?