IKEA X Swedish House Mafia

Från sajten:
image

IKEA visar upp samarbeten till höger och vänster och nu kommer ett aning oväntat samarbete med Swedish Houde Mafia. Ja, musikgruppen som gör dunka dunka.

Dessa två parter ska tillsammans ta fram produkter som gör det lättare att lyssna, spela och producera musik hemma. Denna spännande kollektion lanseras först om ett år, september 2022.

Allt fler skapar sin egen musik hemma och det har IKEA tagit fasta på och vill hjälpa dessa musikälskare. Fokus ligger på utmaningen att utforma sitt hem för att göra det anpassat för att lyssna och skapa musik samtidigt som att kunna skapa en hemmastudio till ett rimligt pris. Vad vi faktiskt får kan bli spännande att se.

“Vi på IKEA är glada över att nu kunna berätta om vårt samarbete med Swedish House Mafia. Tack vare deras gedigna kompetens inom musikproduktion hoppas vi tillsammans kunna demokratisera kreativitet och musikproduktion så att ännu fler får chansen att bli mer kreativa hemma”, säger James Futcher, Creative Leader på IKEA of Sweden.

“Såväl vi som IKEA ville ta ett kliv ut ur vår komfortzon och skapa något nytt och fräscht tillsammans: Ett samarbete mellan musikskapare och experter på livet hemma. För oss var det viktigt att samarbeta med någon som delar vår vision om att göra det möjligt för alla att skapa musik hemma. Som kreatörer och producenter förstår vi också vikten av en hemmastudio samt de behov och utmaningar som många framtida artister och kreatörer möter just där hemma”, säger Swedish House Mafia.

Via: IKEA.