IKEA uppdaterar sin AR-app till iPhone

Från sajten: http://wp.teknikveckan.test/apple/ikea-uppdaterar-sin-ar-app-till-iphone/

När Apple släppte lös AR-Kit 2017 var IKEA snabba med att lansera sin app Place där man med hjälp av Apples AR-teknik kan placera ut IKEA-möbler och se om de passar i ens hem.

Appen har inte fått mycket kärlek sedan dess men nu har IKEA släppt en stor uppdatering som bjuder på en hel del roliga tillskott. Bland annat så kan du nu inte bara placera ut en möbel utan fylla ett helt rum. Det går till så att du markerar hela golvytan i rummet, väljer de möblerna du vill placera ut och sen kan du gå runt och titta på resultatet. En annan rolig detalj är att du även kan placera ut IKEA och Sonos gemensamma högtalarserie SYMFONISK via appen.

Du kan nu även få tips på liknande möbler som dem du har placerat ut om du inte tycker de passade perfekt men du gillade just den stilen. Det bjuds även på ett nytt flöde där du blir rekommenderad nya möbler som går att lägga till i en önskelista. För att uppdatera appen är det bara att bege dig till App Store, trycka på din profilbild uppe till höger och sen uppdatera. Har du ännu inte testat appen så kan du ladda ned den från App Store.

Detta är en bildtext från undervärlden och vi älskar det