Ikea släpper babyvakten Undvika

Från sajten:
image

Ikea har smugit ut en ny liten babyvakt i sitt sortiment. Ikea Undvika är en smidig, tvådelad babyvakt som du lätt tar med dig.

Ikea Undvika är en babyvakt i två delar där föräldrenheten är liten och enkel att bära med sig. Den kan lätt läggas i fickan eller hängas upp tack vare en mjuk gummiring som sitter fast i enheten. Föräldraenheten har en knapp och en inbyggd mikrofon som gör att du kan prata med ditt barn eller varför inte sjunga en godnattvisa?

Ikea Undvika babyvakt

Skulle du bli av med föräldraenheten så finns det en “sök-knapp” på babyenheten. Ett tryck på denna så börjar föräldraenheten att pipa tills att du hittar den – smart. Föräldraenheten visar tydligt om enheterna har kontakt med varandra och tappar de kontakten så lyser en röd lampa samtidigt som ett varningsljud hörs. Maximalt avstånd mellan enheterna är 300 meter med fri sikt.

Ikea Undvika babyvakt

Föräldraenheten laddas i babyenheten så att den alltid är fulladdad när du behöver den. Den kan laddas med USB C-kabel och båda enheter kan användas under laddning. Totalt behövs 6 st laddningsbara batterier (köps separat) och är babyenheten laddad kan du använda den utan sladd. Perfekt att ta med sig också med andra ord.
Ikea Undvika babyvakt
Pris för babyvakten Ikea Undvika är 349 kronor och finns att köpa i ditt lokala varuhus nu.

Källa: Ikea

Tycker fortfarande det är ett otroligt roligt namn!

1 gillning

Jag har aldrig riktigt sett den riktiga nyttan med en sådan produkt men men, vi är ju alla olika :slight_smile:

Att Undvika barnen!

Så igen, var i ligger nyttan? :slight_smile: