IKEA satsar på e-handel

Från sajten:
image

IKEA öppnar sitt minsta varuhus någonsin. Äntligen kan vi handla i appen och inte bara läsa katalogen.

Den nya appen låter oss se över sortimentet, få inspiration, handla online och göra smarta handelslistor genom att ge hjärtan till varor vi är intresserade av.

Det är hemsidan i app-format tillsammans med ett flöde med inspiration likt i sociala medier. Ikeas försäljning online sker 75% av fallen genom en mobil enhet. Så detta underlättar detta ytterligare och IKEA har sett en ökning av onlineköp med 200% jämfört med förra året samtidigt som de satsat på att göra denna process lättare och snabbare.

Bara genom att ha tittat runt i några minuter så känns det betydligt smidigare än hemsidan via mobilen. Appen stödjer både mobil och surfplatta och har redan laddats ner 4,9 miljoner gånger över de olika plattformarna och finns att ladda ner både i Apple App Store och Google Play Store.

Källa: IKEA

Känns som att IKEA släpper en ny app en gång i kvartalet.

Jag provade den den 16 maj , bara för att o varan kom igår … o ja den fanns i lager - finns lite o jobba på med leveransen :man_shrugging:t2::relaxed:, men de kommer bli satan bra , slippa o åka dit !!! :cowboy_hat_face:

Leveranserna är definitivt den svagaste länken i kedjan. Man är inte van att behöva vänta 2 veckor för att få något som finns på lagret och behöva betala 39kr för frakten.
Annars tycker jag appen funkar bra.