Ikea lanserar lilla powerbanken Varmfront

Från sajten:
image

Ikea har lanserat en liten smidig powerbank vid namn Varmfront. Enkel att ha med och möjlighet att ladda två enheter samtidigt.

Möbeljätten Ikea har visat upp lite nyheter och en av dessa är en liten bärbar powerbank vid namn Varmfront. Denna kan ladda två enheter samtidigt via antingen USB-A eller USB-C. Porten av typ USB-C ger upp till 12 W vilket innebär att den kan ladda upp en surfplatta eller mobiltelefon. De har också lanserat en större version som har en extra port med USB-A och här är det USB-C (PD) som ger upp till 18W.

Det finns fyra stycken LED-indikatorer som visar kvarvarande status på powerbanken. Dessa blinkar vid laddning av powerbanken. Batteriets kapacitet är 5200 mAh respektive 10 400 mAh .

Varmfront är utrustad med auto-detect-funktion som innebär att USB-laddaren känner av den anslutna enheten och anpassar uteffekten efter den. Den större modellen av Varmfront, där är USB-A-portarna kompatibla med standarden Quick Charge (QC) 3.0.

Utöver detta är Varmfront utrustad med inbyggt överströmsskydd, kortslutningsskydd och överhettningsskydd. Måttet på powerbanken är 11 x 5 x 3 centimeter för den mindre och 11 x 9 x 3 centimeter för den större.

Rekommenderat pris för Ikea Varmfront är 129 kronor och den bör dyka upp i varuhusen inom kort. Den större versionen kostar 199 kronor och finns att köpa redan.

Källa: Ikea

Galleri

1 gillning

Det stöds väl inte av iPhone🤔

Ingen aning faktiskt men då blir säkert Android-folket glada :slight_smile:

Ikea skriver PD 18w så då är det nog lungt :+1:

Jamen - iPhone???
Det är ju bara piss!

Stark start ändå, välkommen.

2 gillningar

Har använt en noname powerbank med lightningport på 5200mAh i säkert 5 års tid, jättesmidig att ha med på resor och liknande, sen har jag en större klump från Anker på 20000 mAh, inte lika smidig men gör sitt jobb, saknar dock USB-C på den med. Kanske faktiskt blir ett köp av den mindre modellen just pga smidigheten och det larvigt billiga priset.