IKEA lanserar barninspirerad Bluetooth-högtalare

Från sajten:
image

Våren innebär nyheter från många företag och så även från Ikea. De utökar serien Vappeby med en Bluetooth-högtalare för de allra yngsta i hemmet.

Den lekfullt designade högtalaren Ikea Vappeby är en av vårens nyheter när det gäller nya elektronikprodukter från det svenska möbelföretaget. Högtalaren finns i två olika färger, rosa och grön och använder sig av Bluetooth för att spela upp musik eller varför inte godnattsagor?

Det finns 3 olika ljusfunktioner att välja mellan från den inbyggda ljuskällan; ett dämpat ljus som fungerar som nattlampa, ett starkare ljus och ett discoljus som pulserar med flera kulörer i takt med musiken som spelas. Högtalaren levereras i en förpackning med lekfullt mönster som kan användas för förvaring av barnens leksaker.

Upptill på högtalaren finns en rem som gör det enkelt att bära med sig högtalaren. Den laddas enkelt genom att placeras på den medföljande laddningsplattan. Volymgränsen kan justeras av föräldrar via telefonen för att skydda hörseln hos barnen.

Priset för Ikea Vappeby i färgerna rosa eller grön är 499 kronor och den finns till försäljning nu.

Källa: Ikea

Galleri