Ikea har lanserat en smart golvlampa för det smarta hemmet

Från sajten:
image

Våren är nyheternas tid för Ikea och nu finns det även en smart golvlampa till ditt smarta hem. Nya golvlampan Hårslinga/Trådfri fungerar med Ikea Home Smart.

Med nya Ikea Hårslinga/Trådfri går det att få till en smart golvlampa till ditt smarta hem. Denna nya golvlampa, när den kombineras med en Trådfri-ljuskälla, är kompatibel med Ikea Home Smart och fungerar då med såväl Dirigera som Trådfri Gateway från företaget. Givetvis fixar den händige även andra lösningar för det smarta hemmet då ljuskällan använder Zigbee för kommunikation.

Ljuskällan kan vridas samt flyttas upp eller ener på stången. Styrning kan ske via en kompatibel fjärrkontroll då belysningen också kan dimmas. Färgtemperaturen ligger på 2700 Kelvin och ljusflödet på 470 lumen.

Rekommenderat pris för Hårslinga/Trådfri är 478 kronor och den finns i såväl svart som vitt utförande.

Källa: Ikea

Galleri

1 gillning

Eller så köper man bara ljuskällan om man har en dum men snyggare golvlampa.

2 gillningar

Såklart men det är ingen nyhet :slight_smile:

Nej precis, nyheten är att de lanserat en ny osmart lamphållare… Kan även köpas separat, för helt intelligensfri funktion.

Då tycker jag lamporna i den andra nyheten är smartare, även om de inte är smarta. Men jag bara märker ord i rubriken, ikea nyheterna uppskattas! :+1:

5 gillningar

IKEA kanske skulle ha designat en snyggare golvlampa.

1 gillning

Välkommen tlll forumet oavsett!

På vilket sätt har IKEA lanserat en smart golvlampa? :open_mouth:

2 gillningar

Finns det inga regler nuförtiden hur man får utforma en rubrik för att locka klicks?

Jag kan förresten tipsa om IKEAs nya smarta kruka! Köp krukan och en trådfri-ljusskälla plus upphängningssladd till lampan. Koppla in trådfri-lampan och lägg allt i krukan. Voila!