Warcraft Rumble

Från sajten:
image

Idag kommer det första nya Warcraft-spelet på snart 20 att presenteras.

Klockan 19.00 kommer vi få reda på vad Warcraft i mobilen kan tänkas se ut som. Med tanke på kritiken man fick när Diablo Immortals presenterades för några år sedan (man blev utbuad på scen) så tror vi att det rör sig om något annorlunda. Det har tidigare till exempel gått rykte om att det finns personer hos Blizzard som verkligen, och då säger vi verkligen, gillar Pokémon Go.

Du hittar presentationen hos Blizzard.com.

Ett warcraft 2 med lite uppsnyggad grafik hade varit kul :slight_smile:

Ett våldsamt och ogulligt Pokemon Go hade ju varit kanon :smiley:

Ja! Riktigt massa explosioner och blod!

Meh! Ytterligare ett tower defence spel… Trist

Från sajten:


När Blizzard lanserar sitt nästa nya Warcraft-spel på närmare 20 år blev det ett mobilspel med lite barnslig grafik.

Att det skulle komma till just mobiler i form av iPhone och Android visste vi sedan innan. Många (minst en, dvs den här skribenten) hade hoppats på ett Pokémon Go-liknande spel. I stället fick vi något som de kallar ett “tower offence” spel. Det betyder att vi inte nödvändigtvis skall försvara våra torn utan snarare använda dem för att gå till attack.

Grafiken är supergullig och lär passa alla åldrar. Vi kommer kunna spela single player, Co-op och PvP.

Än så länge är det enbart för mobiler. Det är inte sagt något om iPad eller musbaserade varianter för Windows och macOS. Förhoppningsvis kommer det också då spelet passar alldeles strålande även på de plattformarna.

Lanseringsdatum är mycket okänt, det går att anmäla sig till stängd beta för den som vill. Att börja spela kommer vara kostnadsfritt men exakt hur mikrotransaktionerna kommer fungera har man inte sagt någonting om från Blizzards håll.

Du ser trailern längst upp här i artikeln och här nedanför kan du se två medarbetare från Blizzard vara en smula för överentusiastiska när de presnterar Warcraft Arclight Rumble

Läs mer via warcraftrumble.blizzard.com.

Ohh, det verkar som att det faktiskt är två mobilspel på G och att ut-på-stan-och-döda-orcer-varianten också är på G!

“-Yup there are (at least) two Warcraft mobile games in development. One Pokemon Go, one other Clash-ish one. Heard good things about both.”

1 gillning

Hoppas, hoppas! :wink:

Vill bara säga att jag älskar ordet charmant.

Det är mycket charmant.

Från sajten:


Nästa spel från Blizzard får nytt namn och släpps lös i utvalda regioner – där Sverige är ett av dem.

Warcraft Archlight Rumble går på viktdiet innan det ens lanserats och får namnet Warcraft Rumble. Spelet är av Tower Defense-liknande variant och är riktat till lite yngre Warcraft-spelare. Men det skall nog gå bra att spela för oss andra också.

Dessvärre släpps spelet bara till iOS och Android. PC- och Mac-användare får alltså vänta – kanske till tidens ände. Det finns ingen planerad lansering till dessa plattformar även om det kanske går att spela via datorernas möjligheter att starta igång iOS respektive Android-appar.

Än så länge finns inget datum för lansering men vi vet att de första som kommer få spela Warcraft Rumble är alla som bor i Filippinerna. Därefter följer Sverige med flera länder innan det når hela världen.

 

Finns att ladda ner i iOS app store nu. Ska bli kul att testa ikväll

Det är faktiskt riktigt roligt – vill dock ha det på datorn.

Nu fungerar det att ladda hem iPad-versionen för datorn. Dessvärre blir det påtvingat stående och animationerna hackar en del – men en trevlig försmak på vad som hade varit awesome på dator.