I augusti kan du och din respektive köra ett Drive Thru-bröllop på McDonalds

Från sajten:
image

Är kyrkan inget för dig så kan du i augusti sladda upp till Drive-Thru-luckan på McDonalds i Nacka och gifta dig med din älskade.

McDonalds meddelar via ett pressmeddelande att du den 27 augusti mellan 12:00 till 20:00 kan gifta dig vid Drive-Thru-luckan på McDonalds i Nacka. För att få gifta dig på hamburgerrestaurangen krävs det att en hindersprövning genomförs två till fyra veckor före vigseln. De 50 första brudparen får även ett Giftermål som är en valfri bröllopslunch eller middag från deras meny.

Kärlek till burgare och sin partner, starkare känslor än så finns det väl knappt. Att svårigheter att hitta en ledig tid för sin vigsel sätter käppar i hjulen för dem som vill gifta sig tycker vi känns tråkigt. Därför kommer vi nu öppna upp vår McDrive på McDonald´s i Nacka där våra gäster får möjlighet att vigas i sann Las-Vegas-anda. Länge leve (burgar)kärleken, säger Staffan Ekstam, marknadschef på McDonald’s Sverige

Låter detta lockande så är det Vikdalsvägen 43 i Nacka som gäller och det kommer att finnas en bröllopsfotograf på plats. Värt att tänka på är att McDonalds äger rättigheterna till bilderna. Vill du läsa mer om de praktiska detaljerna så går det att göra på McDonalds hemsida.

Via Pressmeddelande

 

Tänkte direkt på @RolexJocke :rofl:

1 gillning

Han ska bli döpt i vaniljsås hos Arla först.

3 gillningar

Fan detta är ju mobbing på hög nivå, bara för att man är en gourmand av rang behöver ni ju inte vara taskiga. :joy::joy::joy:

5 gillningar

@Zop Om @Marcus_Attefors postar och ber dig gissa vart han är den 27e Augusti så är det enkelt. Vikdalsvägen 43 i Nacka.

Så sorgligt!:pensive:

1 gillning

Är väl lite samma karaktärer som kan tänka sig att gifta sig på Ullared som hoppar på sådant här. De ser det nog som en helt episk grej haha.

@Sevis?

1 gillning

Jag/vi gifte oss hemma i TV-rummet, men en gratistårta från ICA (tror jag skulle fylla 30 och fick ett presentkort på en fryst tårta), en tant kom och sa det som skulle sägas och sen något vittne.
Mc Donalds känns lite lyxigt.
Tycker giftermål är en en grymt föråldrad sak, vi gjorde det bara för vi skulle ha barn och köpte hus i samma veva och det var tydligen bättre att vara gifta då.
Funkar fortfarande efter 17 år, är nog inte hur fint/dyrt bröllopet är som är viktigt.

6 gillningar

Måste man gifta sig för att begå tidelag nu för tiden?

Skulle eventuellt vara tydligen. :smiley:

2 gillningar

Centerpartist var väl ok för något år sedan, om man nu ville mysa med andra raser..

Från sajten:
image

För ett tag sedan gick det att anmäla sig för att få ett kostnadsfritt giftemål på McDonalds och totalt var det 30 par som valde att gifta sig på hamburgerrestaurangen.

När McDonalds öppnade dörrarna till vigseln så var snittiden för en vigsel fyra minuter och sedan var det dags för nästa par att gifta sig. När paren hade gift sig så fick de en hamburgermeny att fira med.

”Här går man in, man gör det man ska göra, och sen får man äta burgare. Det är precis som i Las Vegas, snabbt och enkelt!”, säger Conor Handy som blev äkta make till sin Erika ”Birre” Lundén under lördagen. Även paret Felicia Noreus och Tomas Berglund välkomnade initiativet. ”Vi var inte sugna på kyrka och kön till rådhuset var så lång, det här blev det perfekta alternativet för oss helt enkelt”, säger Felicia Noreus.

Ett av paren som gifte sig på McDonalds i Nacka var Lizzie och Bernt som hade sin första dejt på McDonalds så då tyckte de att det passade bra att även gifta sig där.

Via pressmeddelande

1 gillning