HyperX-nyheter inför 2021

Från sajten:
image

HyperX börjar året med att hosta upp inte bara en eller två produkter utan hela fem st nya produkter. Ett Tangentbord,en datormus, en laddstation för Xbox-kontroller samt 2 st gaminghörlurar!

 

Vi börjar med tangentbordet. HyperX har här satsat på ett 60-tangetbord som det heter. Det innebär helt enkelt att det är 60% av ett “vanligt” tangentbord. De gör detta för att minska ytan på skrivbordet och få mer utrymme för musrörelser.

Påtal om datormusen från HyperX. Vi har tidigare recenserat en datormus från Logitech på 63 gram. Superbra mus för övrigt, har du inte läst den recensionen passa då på att göra det nu. Tillbaks till HyperX. HyperX lanserar nu en mus på 59 gram! Ännu lättare, ännu smidigare och ännu mer ventilation. Hur kan musen ventilera tänker ni. Den kommer med ett bikupemönster, som bilden nedanför och musen kommer med RGB. RGB och 59 gram det låter inte rimligt, men så är faktumet. Alla vet ju dessutom att RGB gör dig till en bättre gamer.

HyperX släpper även en laddstation för två st handkontroller för Xbox Series X / S och Xbox One

HyperX pumpar ut nyheter och de pumpar även ut ljud i de två gamingheadseten som släpps också. Ett trådat och ett trådlöst gamingheadset. Båda kommer med 7.1 surround ljud för att höra vart alla ljud kommer ifrån när du sitter inne i ett CS game. Det trådlösa gamingheadsetet kommer även med en räckvidd på 20m och det sjukaste av allt, Gamingheadsetet har en batteritid på upp till hela 30h! Du kan inprincip spela ett helt dygn och dynga samt fortsätta spela lite ytterligare nästa dag.