HUVUDSPELARE vs LÅNESPELARE - Ikea har tagit fram sitt dreamteam

Från sajten:
image

Ikea släpper möbler och tillbehör med inriktning på spelare. Detta har gjort i samarbete med Asus Republic of Gamers (ROG) teamet. Just nu kan IKEA erbjuda mer än 30 produkter som ska hjälpa dess användare att komma in i “zonen”. Allt ifrån stolar, skrivbord, musmattor till dryckeshållare och lampor.

Huvudspelare, Utespelare, Matchspel, Gruppspel, Uppspel, och Lånespelare. Detta är namnen som snart kommer finnas på läpparna hos världens IKEA kunder. För oavsett var i världen man handlar på Ikea så har de sina svenska namn och personalen måste kunna dessa namn. Där blev det lite sidetracked men alltid kul att köra sig nya saker.

  • Huvudspelare familjen består av en gaming stol och ett gaming skrivbord.
  • Utespelare och Matchspel heter några mer exklusiva gaming stolar.
  • Uppspel är en produktfamilj som kan erbjuda sin skötare det där lilla extra som att höj och sänk bart skrivbord och anslagstavlor.
  • Lånespelare, heter ett sortiment av tillbehör som en lampa, sladdhållare för mus och mugghållare som så klart även passar för energidrycker. Även en multifunktionell kudde/filt.

Alla grejer är som Ikea brukar göra det enkelt och rent. Inga stora loggor eller RGB-lampor så långt ögat kan se. Detta för att alla, inte bara gamers ska kunna använda produkterna.

IKEAs nya gaming utbud finns ute redan nu i Kina. Japan får shoppa loss i maj. Resten av världen, inklusive det där lilla landet i norr där IKEA föddes får se grejerna i närmaste butik i oktober.

Källa: IKEA