Huawei lanserar lyxigare klockor

Från sajten:
image

Huawei har presenterat nya smarta klockor där en utav dem är Pro – med läderarmband.

Med Huawei Watch 3 och Huawei Watch 3 Pro vill de ge snygga klockor som ger oss allt vi behöver på handleden. Här ska vi få en bättre användarupplevelse tillsammans med smartare samtalskoppling, fler anslutningsmöjligheter och nyheten att kunna mäta hudens temperatur.

Med den tredje generationen vill de göra steget i utseendet mellan smarta och traditionella klockor mindre. Med runda klockor i rostfritt stål och välvt glas över skärmen och vi kan styra klockan med hjälp av en roterande krona som hittas på den mer traditionella klockan.

– De nya smarta klockorna är utformade för att göra användarens vardag enklare och betydligt mer bekväm. Hälso- och träningsmätning har alltid varit huvudsakliga styrkor i vår bärbara teknik. Nu inkluderar vi även funktioner som känner av till exempel hudtemperatur och fall för att erbjuda en ännu mer avancerad lösning för att hjälpa användaren hålla koll på sin hälsa, säger Sofia Björnerfors, PR-ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

Det uppdaterade operativsystemet i klockan, HarmonyOS 2 får ett uppdaterat gränssnitt med mer användarvänliga menyer som styrs med den rörliga kronan. Vi får också större urval av urtavlor och klockarmband för att bättre anpassa klockan till vad vi vill ha. Funktion för eSim ger oss möjlighet att lämna mobilen hemma och ändå kunna ta emot samtal och meddelanden.

Batteritiden är också den förbättrad och låter oss välja mellan två lägen där det ena ger batteritid på 5 dagar medans det andra upp till hela 21 dagar.

Huawei Watch 3 finns tillgänglig på den svenska marknaden från och med augusti i färgerna svart och brunt samtidigt som Pro lanseras med det lyxigare läderarmbandet med prislappar på 3990 respektive 4490 kronor.

Via: Huawei.