Huawei lanserar hörlurarna FreeBuds Pro 3 i Sverige

Från sajten:
image

Nu lanseras de senaste hörlurarna från Huawei, FreeBuds Pro 3 i Sverige. Fokus i hörlurarna ligger på att leverera en högklassig ljudkvalitet.

Huawei FreeBuds Pro 3 är företagets nya flaggskeppshörlurar som använder innovativ teknik för att leverera högklassig ljudkvalitet och intelligent brusreducering. Hörlurarna har flera funktioner som bland annat Hi-Res Dual Driver Sound System, Intelligent ANC 3.0 och Pure Voice 2.0. De stöder också L2HC 2.0 och LDAC codecs och är certifierade av både HWA och Hi-Res Audio Wireless.

En trippelt adaptiv EQ-algoritm ska säkerställa att musiken som det lyssnas på alltid låter precis som önskat. Brusreduceringen är framtagen och förbättrad för att användaren ska kunna använda hörlurarna även i stimmiga miljöer. Huawei FreeBuds Pro 3 kommer i tre olika färger; vit, grön och silver. Man har också använt nanoglas i laddningsfodralet vilket innebär att det ska vara 32 % mer motståndskraftigt mot slitage av dagligt bruk. Batteriet ger upp till 31 timmars lyssningstid med laddfodralet och upp till 6.5 timmar på en enskild laddning. Fodralet kan laddas trådlöst och hörlurarna har kapslingsklass IP54.

Rekommenderat pris för Huawei FreeBuds Pro 3 är 2 299 kronor och de finns tillgängliga från och med idag. Mer information om Huawei FreeBuds Pro 3 finns att läsa på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande

Galleri