Huawei bekräftar att Mate 50 Pro kommer till Europa

Från sajten:
image

Huawei kommer att sälja sin telefon Mate 50 i Europa, men var i Europa och när är fortsatt oklart.

Det var under en genomgång med Huaweis produktchef Andreas Zimmer som han meddelade att den europeiska modellen av Mate 50 kommer vara identisk med den kinesiska versionen som lanserades tidigare i september. Förutom det att den europeiska modellen inte kommer ha satellituppkopplingen som den kinesiska versionen blivit bestyckad med.

Sedan USA införde sanktioner mot Huawei har de gått från världens största telefontillverkare till att vara decimerade som mobiltelefontillverkare. Det har inte hindrat Huawei från att fortsätta släppa nya telefoner. Om lanseringen av Mate 50 kommer till Sverige var inget Andreas Zimmer berättade.

Huawei Mate 50 Pro Glass

Mate 50 kommer med en ip68 klassning, 3D-ansiktsupplåsning, en 13 MP ultravidvinkelkamera, ett 64 MP teleobjektivkamera och sedan en huvudkamera på 50 MP. Batteriet är på 4 700 mAh. Laddningen är 66W trådbunden och 50W trådlös laddning, samt 7,5W omvänd trådlös laddning. Telefonen kommer inte ha HarmonyOS utan istället ska det vara EMUI 13. Huawei har satsat mycket kraft på sin egna app-butik App Gallery under det senaste och kanske räcker det för att underhålla den europeiska publiken. Telefonen har en Snapdragon 8+ Gen 1, 512 GB lagringsminne för den oranga modellen och 256 för silver och svarta versionerna. RAM-minnet är 8 GB. Telefonen är bestyckad med en OLED-skärm som mäter 6,74 tum på 1212 x 2616, 120 Hz uppdateringsfrekvens och 300 Hz samplingsfrekvens. Den orangea modellen får även hårdare glas än vad den svarta och silvriga får. Dessa skillnader gör att den orangea modellen hamnar på €1399 och de svarta och silver på €1299.

Huawei Mate 50 Pro Silver And Black

Via: Tech Advisor

Polen först ut:
https://www.mobil.se/nyheter/huawei-borjar-salja-mate-50-pro-i-fler-lander

1 gillning

Man kanske inte ska hoppas för mycket. USA är på väg att införa mer begränsningar som säkert kommer påverka Huawei. Story nr. 2 i videon: