Höstens nyheter från Satechi

Hela detta inlägg är en annons från Vendora Nordic
image

Vi ser ut att ha en strålande teknik-höst framför oss. En hel del snygga och spännande tillbehör släpps och inte minst från allas vår favorit Satechi.

Satechi magnetisk trådlös billaddare 7,5W

En snygg och stilren hållare som håller fast och laddar din iPhone med MagSafe. Monteras i fläktgallret och sen har du den perfekta laddaren i bilen. Samtidigt som den håller din telefon på plats och ger dig handfri tillgång i både porträtt och landskaps läge för kartor, musik eller samtal. Ger din iPhone med magsafe laddning på 7,5W.

Satechi billaddare med PD 2xUSB-C på 40 Watt

En laddare till cigg-uttaget som ger dig 2 stycken USB-C med 20W i varje. Varken telefon, iPad eller MacBook behöver vara urladdade när du kommer fram på din resa. Modern snygg design i aluminium, LED-indikator och total laddkraft på 40W. Inte illa säger vi!

Satechi 20W PD väggladdare med USB-C

Satechi 20W USB-C PD-laddare är den perfekta laddaren för smartphones och surfplattor både hemma och på resan. Med sin kompakta design är den lätt att ta med eller gömma undan. Med USB-C PD (max. 20W) så är det den perfekta lösningen till den telefon som inte kommer med laddare i förpackning.

Satechi USB-C Clamp Hub för iMac 24-tum (2021)

En smart hubb som är designad för att fästas på kanten av din iMac 24-tum från 2021. Montera den enkelt med det enkala skruvfästet på din iMacs nedre kant, koppla in en USB-C på din iMacs baksida och du får enkel åtkomst till en USB-C, tre USB-A och SD-kortläsare.

Satechi Aluminum 4-portars USB-C-hubb

Liten och stilren hubb som förvandlar en USB-C-port till fyra. Överför enkelt data i upp till 5 Gbps. Plugga in och var igång direkt, ingen övrig installation krävs.

Satechi Aluminum Dock – hållare för Apple Magsafeladdare

Snygg och stilren hållare för Apples MagSafe-laddare. Stoppa enkelt in din laddare i Satechi Aluminum Dock och den ger tyngd till MagSafe-laddaren för att få den ligga stabilt på skrivbordet och håller sig på plats när du lyfter av din telefon med hjälp av mikrosugvaddering på undersidan.

Via: Vendora.