Hörlurstillverkaren Aiaiai lanserar högtalaren UNIT-4

Från sajten:
image

Aiaiai som gjort sig kända för sina modulära hörlurar för studios och dj:s breddar nu sin katalog genom att lansera bärbara studiohögtalare.

Unit-4 som högtalarna heter skall leverera minimal fördröjning och studiokvalitet även på språng. Med avskalad dansk design i mattsvart plast tillsammans med färglada kablar sticker Aiaiai ut lika mycket som de smälter in.

Högtalarna fortsätter i samma formspråk och är lika enkla som de är snygga. En akustiskdesign i en storlek som motsvarar 3 liter, väger 2,5 kilo och har en batteritid på upp till 20 timmar.

Unit-4 kan anslutas till alla Bluetooth 5.0-enheter, men används med fördel tillsammans med den tillhörande W+ Link-dongeln, som gör att du kan få förlustlöst ljud med minimal fördröjning på endast 16 ms med wireless+. X02 Wireless+ kan anslutas med USB-C eller 3,5 mm-kontakt till alla ljudkällor. Vilket skall ge precist ljud och vara den perfekta referensmonitorn vid skapande och klippning av ljud.

Högtalarna har två aktiva högtalare i form av en 1-tums diskant och en 4-tums bas som dessutom levererar extra bas via akustiken i högtalaren. Bakre basventilen fungerar också som handtag vilket skall underlätta att bära den med sig. Den har dessutom inbygd LED-belysning för att ge ifrån sig mer väsen än bara ljudet.

Köper vi två så kan vi parkoppla dessa till ett stereopar via Blåtand 5.2. Vid köp av två får vi X02 Wireless+ på köpet för 800 euro, en ensam högtalare kostar annars 400 euro.

Högtalaren är tillverkad i 100% återvunnet material och designen är helt limfri, som gör det lätt att byta ut delar och laga den. Vi kan också köpa till olika typer av förvaring och tillbehör. Som väskor, silikonhölje samt ett litet silikon-stativ för att vinkla och lyfta vår högtalare. Högtalarna kommer också med ett stålgaller som skyddar högtalarna. Som med magneter enkelt monteras eller tas av.

Vi kan både via en dedikerad app och direkt på högtalaren anpassa ljudet för att få det precis som vi vill ha det.

En ensam högtalare kostar 400 euro men kan också köpas i par inklusive X02-transmitter för 800 euro. UNIT-4 börjar levereras i oktober.

Läs också: Vi bygger och förälskar oss i hörlurar från Aiaiai.

Via: Aiaiai.

Galleri

1 gillning