Homey Pro lanserar Advanced Flow för smarta hem

Från sajten:
image

Homey har precis avslutat ett event där de presenterade en ny tjänst vid namn Advanced Flow. Nu blir det möjligt att skapa än mer avancerade automationer för Homey Pro.

Advanced Flow som precis presenterats av Homey är smart hemautomation på steroider och med en oändlig arbetsyta full av kraftfulla verktyg. Enligt utvecklarna har de arbetat hårt med denna funktion och möjligheterna sägs vara många. Advanced Flow för Homey Pro är inte gratis utan kostar 279 kronor som är en engångskostnad och som kopplas till din Homey Pro för alltid (med andra ord, om du säljer din enhet så följer Advanced Flow med). Den nya tjänsten fungerar med Homey Pro vilket är den sfäriska versionen så inte med Homey Bridge som lanserades förra året.

Den nya tjänsten Advanced Flow kan skapas och redigeras på en Mac eller PC i Homey webbappen. Det är också möjligt att starta ett Advanced Flow från mobilappen genom att lägga till ett Start-block till Advanced Flow. Möjlighet finns också att starta via röststyrning.

I princip fungerar det enligt nedanstående illustrationer. Skapa “När”, “Och” och “Sedan” kort i din automation. Det går också att starta och fördröja det som ska hända. Lägg till avancerade taggar, infoga skript och var kreativ som bara du kan.

Advanced Flow — Errors

Advanced Flow — Block Types

Advanced Flow — HomeyScript

Advanced Flow — Web App

Advanced Flow — Tags

Vill du se presentationen kan du göra det här nedan.

Advanced Flow kommer med en engångskostnad om 279 kronor där tjänsten kopplas till din enhet. Vill du läsa mer om Advanced Flow för Homey Pro kan du göra det här.

Källa: Pressmeddelande

2 gillningar