Hjälp! Söker Kamux Plus-PDF från 2022

Jag köpte en bil från Kamux i November 2022, och jag köpte till en Kamux Plus-försäkring för att slippa strul om det skulle hända något tänkte jag.
Vet inte om det spelar någon roll men det är en XC60 2018 som gått ca 10600 mil. Kostade 419k, så det är en ganska påkostad pjäs (den dyraste bil jag köpt privat faktiskt)...

Stolsvärmen har aldrig fungerat på bilen, men jag har aldrig tagit mig tid att felanmäla detta förrän några veckor sen, och nu vill de förstås inte stå för detta. Jag vet att jag har konsumentköpslagen på min sida, men det handlar om att lägga energi på att få rätt också, och det var som sagt därför jag köpte till Kamux Plus.
Säljaren skickade till mig en specifikation på vad som ingår, och den filen känns tyvärr manipulerad. Dels heter den "före 2023", dels står det till väldigt tydligt att just stolsvärme inte ingår.

Jag söker nu därför efter en sådan fil från 2022. Det vill säga en specifikation på vad som ingår i Kamux Plus. Är det någon här i bubblan som har fått en sådan till sig under 2022?

Bilen köptes 2022-11-07. Felanmälan till Kamux gjordes 2022-01-06. Detta är inom 2 månader efter köpet, betyder det något?

/Trött på bilar

Kan inte tänka mig att det ingår, det är nog mer drivlina och sånt. Hoppas du hittar något och att det löser sig på bästa sätt.

1 gillning