HiDock är prylen för dig med många digitala möten

Från sajten:
image

Tillhör du den grupp människor som spenderar mycket tid i företagsmöten, är på resande fot eller arbetar hemma? Då kan kanske HiDock vara en perfekt pryl för dig.

På Kickstarter hittar vi denna gång en multifunktionell lösning för dig som ofta sitter i digitala möten på jobbet eller hemma. HiDock är en liten, portabel konferenshögtalare tänkt för hybridarbete. I enheten har utvecklarna tryckt in en mängd olika funktioner som underlättar vardagen för dig, exempelvis högtalartelefon, röstinspelning och en USB-hubb.

HiDock

Den ansluts med enkelhet till din stationära eller bärbara dator samt iPad och skapar en bättre arbetsyta. Som lite extra grädde på moset så kan den filtrera bort bakgrundsljud vilket gör att såväl du som den du lyssnar på hörs bättre. Med lite 360°-ljud på det hela så ska det heller inte vara några problem att höra om du behöver resa dig från skrivbordet.

HiDock fungerar givetvis med kända programvaror som Teams, Google Meet, FaceTime, Slack och Zoom bland annat. Är du sugen på att slå till med en egen så börjar priset på strax över tusenlappen med leverans i februari nästa år.

Källa: Kickstarter