Herrljunga lanserar sin cider på burk

Från sajten:
image

Herrljunga cider är en klassiker på matbordet men om du vill svepa dig en iskall burk på stan så har alternativet varit att släpa runt på en stor PET-flaska men nu är det ändring på det.

Herrljunga har försett Sverige med cider sedan 1969 och nu kommer den alkoholfria drycken i ett mindre format i form av en burk. De passar även på att lansera den i ett sockerfritt alternativ på burk för den som vill vara lite snällare mot tänderna. I burkarna kommer det tappas upp de klassiska päron- och äppelsmakerna och de kommer att gå att köpa i de flesta butikerna inom kort.

Vi ser att zero- och lågkaloriprodukter efterfrågas i större utsträckning. Sedan vet vi också att många både yngre och äldre efterfrågar mindre förpackningar. Nästan 2 millioner svenskar lever i ensamhushåll idag och det är en viktig grupp för oss. Som marknadsledande aktör är det självklart för oss att försöka tillgodose konsumenternas önskningar, berättar Nina Hagman, Marknads- och innovationschef på Herrljunga Drycker.

Så är du en ciderälskare så kan du nu köpa Herrljunga i en PET-flaska på 1 liter samt en på 50 centiliter, i en glasflaska med champagnekork och från vecka 19 kan du även köpa den i burk i välsorterade butiker.

Källa: Pressmeddelande

2 gillningar

Det här är ju guld, hur god är inte deras päroncider? :nerd_face:

3 gillningar