Hello Fresh höjer priset

Som väntat höjer den populära matkassen priset.
Med ökade priser på mat är detta helt förstårligt och vi kommer fortsätta. Blir en 50-lapp dyrare per vecka för den kassen vi kör på.
Vad säger ni andra som kör Hello Fresh?

https://www.hellofresh.se/pages/nya-priser

Vi körde Hello Fresh i ett drygt år, sen bytte vi till Marley Spoon i höstas och nu har vi precis börjat köra Linas. Efter ett tag behöver man byta kasse för att variation. Generellt sätt tycker jag att priserna på de flesta kassar är ok. Hello Fresh hade ju tillägg för dyrare kött och Linas har tillägg på en del rätter som innehåller dyrare ingredienser vilket känns rimligt.

1 gillning

I det stora hela ett i-landsproblem. Ukraina var den största donatorn av spannmål och vete till FNs matleveranser till tredje världen och konflikthärdar. Enbart i Yemen räknas 2 miljoner fler barn leva på svältgränsen som en konsekvens av Rysslands krig.

Det är alltid de som har det allra jävligast sedan tidigare som får ta det största konsekvenserna. Vi prylfantaster som bor i väst och globalt sett är extremt privilegierade får helt enkelt betala mer för var mat och bränsle och vara glada över att vi bor där vi bor.

3 gillningar

Fortfarande klart värt det.