HBO Max släpper trailer för den fjärde säsongen av "Succession"

Från sajten:


Om du har missat HBO Max serie om den dysfunktionella familjen som alla krigar för att ta över sin pappas företag så är det dags att spänna fast säkerhetsbältet och se den nu för snart kommer säsong fyra.

“Succession” är en av undertecknads favoritserier där vi får följa en väldigt förmögen familj som alla vill ta över deras pappas företag men resan till toppen visar sig vara allt annat än enkel. Det är fullskaligt krig mellan syskonen och med en pappa som vägrar lämna vd-posten så är det mycket intriger och fulspel. Pappan är dock ingen trevlig prick han heller och vi skulle nog våga påstå att de flesta i serien är riktiga praktarslen.

Men serien är fantastisk och HBO Max har nu släppt en teaser för säsong fyra som kommer dra igång under våren 2023.

3 gillningar

Dags igen för lite "tappa tron på mänskligheten underhållning". :joy:

Från sajten:


HBO har idag släppt en teaser för säsong fyra av den Emmybelönade serien Succession och de passar även på att meddela att säsongen har premiär den 27 mars.

I serien får vi följa familjen som på ett eller annat sätt tillsammans styr medieimperiet Waystar Royco. Problemet med familjen är de alla är ute efter den ultimata makten och tänker inte en extra gång innan de hugger kniven i ryggen på sina familjemedlemmar. Med i serien har vi bland annat Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck och Alexander Skarsgård.

Säsong fyra har premiär den 27 mars på HBO Max och har du missat serien så är det läge att börja titta för den är helt fantastisk.

2 gillningar

Från sajten:


Det är snart dags för den fjärde säsongen av den populära serien “Succession” och nu har HBO meddelat att det blir den sista säsongen av serien och sedan är sagan över.

Första säsongen av “Succession” släpptes 2018 och sedan dess har det kommit tre säsonger av serien som följer den svinrika mediafamiljen som alla vill ta över sin fars vd-post. Nu har seriens skapare Jesse Armstrong berättat i en intervju att den fjärde säsongen av serien blir den sista och det är ett kreativt beslut och inte ett beslut som baseras i sviktande tittarsiffror eller liknande. Han fortsätter med att säga att han utan problem kunde ha dragit ut på serien ett par säsonger till men ville avsluta den komplett på ett bra sätt.

Den sista säsongen av “Succession” har premiär på HBO Max den 27 mars och har du inte sett serien så kan du se de tre första säsongerna på samma ställe.

Via Variety

1 gillning