Harley-Davidson visar nytt grepp för mobilitet

Från sajten:
image

Harley-Davidson (H-D) är som de flesta vet en av de största tillverkarna av motorcyklar i världen. Nu har mina ställt sig till skaran av andra tillverkare som försöker bredda sin publik och sitt utbud.

Model 1

Harley-Davidson startades 1903 av William S. Harley och bröderna Davidson men det dröjde dock till 1905 innan de fått igång en produktion av sina första riktiga motorcykel, den tillverkades i hela 35 exemplar.

2020

Utvecklingen av motor cyklar har såklart följt med alla annan utveckling och HD har nu även elektriska motorcyklar i sitt utbud.

Serial 1

Serial 1 är en omage till de första modellerna som tillverkades 1903. Med sina böjda linjer och öppna design. MEN detta är inte vilken cykel som helst. Serial 1 är en vanlig elcykel att kanske lyxa till jobbpendlandet med. Något pris och exakta specifikationer sägs inte just nu men räkna mellan 20-40,000kr ($2500-5000). Men då tillkommer även skryt rättigheterna. För hur många andra kan säga att dom cyklade till jobbet på en H-D?

Andra tillverkare

H-D är inte den första tillverkaren som försöker bredda sig. Även Ducati, BMW och Audi finns som exempel. Ford satsade något mindre och gjorde en elkickbike, det kan även återfinnas hos BMW.

1 gillning