Här är designen på IKEA Symfonisk

Från sajten:
Här är designen på IKEA Symfonisk | Teknikveckan


image

IKEAs Sonos-kompatibla Symfonisk-högtalare är en av sommarens hetaste lanseringar men redan nu kan vi ana hur designen kommer bli.

Tack vare IKEAs ansökning till amerikanska Federal Communications Commission (FCC) för godkännande om dess trådlösa sändare så kan vi se formen på den första utgåvan av Symfonisk.

Om vi går tillbaka och tittar på tidigare foton från IKEA så kan vi konstatera att de varit öppna med designen hela tiden. Bara att vi inte fattade att det var den. Storleken blir cirka 30 x 10 cm och den går uppenbarligen alldeles strålande att hänga upp på väggen. Priset ser ut att landa på runt 1100 kronor.

Designen Mikael Warnhammar har bland annat även designat Trådfri-lamporna Floalt.

Högtalaren visas upp i Milano den 9 april.

2 gillningar

Kommer passa perfekt i mitt vardagsrum som bakhögtalare till Beamen.

Beror nog på kvalitén på ljudet, idag kan du ju komma över två Play:1 rätt billigt och det låter faktiskt fantastiskt bra.

Jag tänkte också det men de verkar lite väl djupa tycker jag.

Det är bakhögtalare liksom, lite helikopterljud och skott bakifrån…

Absolut, men du vill ju gärna inte ha ett platt ljud vid explosioner och annat, allt hänger ju på hur pass bra dessa låter.

Helt riktigt, jag utgår från att de inte är helt värdelösa :slight_smile:

Det lär de inte vara, men känns konstigt om ljudbilden är som Sonos One/Play:1, skulle nästan bli som att Sonos konkurrerar ut sin egna produkt

Ja de kommer vara en stenhård konkurent till Play:1 men skrotar inte Sonos den produkten snart?

Jag tror att detta är precis vad Sonos behöver, man börjar med Ikeas och sedan kommer folk köpa Beams som om livet berodde på det.

Dom gjorde ju precis en liten uppdatering av Sonos One, så har svårt att se att de skrotar den, däremot Play:3 har ju inte fått kärlek på väldigt länge och denna har ju lite samma storlek som den.

Jag har en bokhylla bakom soffan som dom skulle passa bra i. Men beror lite på ljudet som sagt.

1 gillning

Sonos One eller Play:1? Jag pratar om den sistnämnda.

Är väl lite samma sak? Skillnaden i ljud är ju obefintlig.

Just därför menar jag att Play:1 läggs ner tillförmån för bara One. Jag tänker också att ljudet kan vara hyfsat likvärdigt mellan One och Symfoniskt men Ones stora fördel är ju dess litenhet.

Ja den är väl redan på väg ut gissar jag, men jag är fortfarande intresserad av hur Sonos One VS Symfonisk är i form av funktion och ljud. Finns ju en stor risk att Sonos konkurrerar ut sin egna högtalare om skillnaden inte är allt för stor.

En viss kanabalism finns säkert men för att upprepa det jag skrev ovan så tror jag detta gör att världen får upp ögonen för Sonos ekosystem på ett helt annat sätt och så kommer man bygga på med det. Varför skaffa något annat än en soundbar från Sonos när man har Symfoniskt tex om man är ute efter en sådan.

Ja kanske, men jag kan tänka mig att Sonos One och Beam är de två produkterna som Sonos säljer absolut mest av just nu.

Säkert! Men man anser nog marknaden kan bli så mycket större totalt sätt. Är helt övertygad att att de kommer låta nästan identiskt med stora eneby för övrogt

Den lät väl hyfsat va?

Mitt i prick för målgruppen men inte så bra som Sonos One :slight_smile:

1 gillning