Håll koll på plånboken med AirCard

Från sajten:
image

För dig som vill hålla koll på var plånboken befinner sig när den inte ligger i fickan finns nu AirCard. Den platta trackern stöder både Apple Find My och NFC.

På Kickstarter hittar vi återigen en intressant produkt för oss som gillar prylar. Eller bara för den som är glömsk och vill hålla koll på plånboken. AirCard från Rolling Square är en 2,2 millimeter tunn tracker som läggs i plånboken och sedan håller koll på var den befinner sig. Den har stöd för Apple Find MY vilket innebär ett stort nätverk av enheter som kan hjälpa till att hitta plånboken om den tappas bort.

AirCard fungerar även som ett digitalt visitkort som användaren kan dela med sig av via NFC. Högtalaren som är inbyggd ljuder i hela 105 decibel så det bör vara relativt lätt att hitta trackern om denna tappats bort (jämför med AirTags 60 dB). Via det avancerade läget kan en QR-kod skannas av och då får upphittaren se dina kontaktinformation och skicka ett meddelande till dig.

Batteritiden är 2,5 år och efter denna får användaren en rabattkod som ger 50 procent rabatt på en ny. Den gamla enheten kan då skickas tillbaka och då återanvänds en del av komponenterna. Vill man behålla den så fortsätter det digitala visitkortet och avancerade läget att fungera som tidigare.

Kampanjen har redan nåtts med råge och är du sugen på kan du lägga beslag på en AirCard för cirka 310 kronor. Klicka dig vidare via länken nedan i så fall. Givetvis kan den användas på andra enheter också som bärbara datorer, hårddiskar med mera.

Källa: Kickstarter

3 gillningar

Spännande! Kunde inte motstå att backa detta :slight_smile:

Klart intressant. Kommer backa jag med, men fattar inte vad som är skillnaden?

Den ena är dyrare ? :man_shrugging: enda skillnaden jag kunde se så jag valde den billigare av dom två

Early bird brukar vara limiterat antal och bara tillgänglig i början av kampanjen ibland har man tur och kan få superearly bird. :grinning:.
Backade jag med , men funderar ändamål på om det är värt det.
Min plånboksanvändning är minimal. Sen har jag en sån där i metallskal.
Undrar om signalen ens går igenom?
Ska tydligen vara rfid skyddat? :man_shrugging:

1 gillning

Har precis lika korthållare som dig :+1:t3: Enligt info på kickstarter så ska rfid inte vara ett problem. Personligen kommer jag förvara kortet i ett av fickorna utanför själva korthållaren i metall :see_no_evil:

1 gillning

Gillar mina Airtags men förvånad att Apple inte själva släpt något liknande (än?).
"backed" projektet, ser intressant ut. Hoppas det lever upp till förväntningarna :slight_smile:

Ok, de släpper en extra förmånlig först och sedan en ganska förmånlig med de är öppna samtidigt. Snurrigt, men så är det nog.

Jag använder min plånbok varje vardag då jag inte kommit på något bra sätt att få med passerkort till jobbet samt företagskort och Amex. Amex ska jag stopp in i Wallet, men företagskortet har jag tagit bort från det. Detta efter att vid två tillfällen av misstag handlat privat på det då det har samma färg som Amex och i hastigheten vid betalning med telefonen tog jag fel kort. Ingen stor sak, men vill inte krångla med ekonomifolket på jobbet.

Jag hoppade av den, tänker att den är bra. Men man komittar sig till att hela tiden byta ut den mot en ny då det omtentor att byta batteriet. Hade hellre sett en lösning man kunde ladda eller byta på själv.
I dessa tider med inflation får jag nog hejda mig från att köpa allt jag ser som verkar spännande. :sunglasses::see_no_evil:

2 gillningar